Detalji sa 6. Konferencije izvrsnosti u BiH

ŠESTA KONFERENCIJA POSLOVNE IZVRSNOSTI U BOSNI I HERCEGOVINI Tema: Iskustva u primjeni evropskog EFQM modela izvrsnosti sa osvrtom na razvoj nacionalnog BH modela izvrsnosti u Bosni i Hercegovini

Bihać, 7.11.2019. godine

Hotel Opal Exclusive, Krupska bb Bihać

Na Šestoj konferenciji poslovne izvrsnosti predstavljeni su rezultati primjene evropskog EFQM modela izvrsnosti od 1992-2018. godine i elaborirana metodologija ocjenjivanja prema Nacionalnom BH modelu izvrsnosti. Osvrte su dali predavači Dr. sc. Muhamed Alić i Amira Kitić, dipl.ecc.

Dodjeljena su priznanja za Ličnost BH izvrsnosti za 2019. godinu Mr Tatjani Vučić iz Banja Luke (Bit-Alijansa) i Mersedu Čamdžiću iz Sarajeva (Mistral).

Najbolje rezultate u finalnom ocjenjivanju u 2019. godini postigle su organizacije Ambijent d.o.o. Tuzla (mala organizacija), Centralno grijanje d.d. Tuzla (srednja organizacija) i JP UNSKO-SANSKE ŠUME Bosanska Krupa (velika organizacija).Priznanja najboljim uručio je Dr. sc. Muhamed Alić, predsjednik Programskog odbora Asocijacije za poslovnu izvrsnost u Bosni i Hercegovini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *